A - Mužstvo

Podařený fotbalový víkend – 23. a 24. dubna!

Byt to podařený fotbalový víkend!

V sobotu 23. dubna si naši starší žáci dopoledne poradili s chlapci ze Čkyně 6:1 a odpoledne se o body porvali se Čkyní i naši borci starší přípravky a svého soupeře také jednoznačně přehráli, a to 15:6. Naše záložní družstvo čekal v sobotu odpoledne soupeř z Horní Vltavice a po ne moc vydařeném výkonu i tak získali 3 body po vítězství 2:1. 

 

FC Vlachovo Březí “A” – Vitějovice

4:0 (2:0)

 

V neděli 24. dubna se náš “A” tým utkal s družstvem Vitějovic. První poločas přinesl velkou převahu našich fotbalistů a hubené poločasové vedení 2:0 svítilo na velkoplošné tabuli jen proto, že jsme nedokázali proměnit celou řadu dalších brankových příležitostí. Již ve druhé minutě se po vydařené akci trefil na 1:0 Filip Beránek po Kužvartovo přihrávce a ve 32. minutě se z hranice vápna trefil na 2:0 Michal Hojdekr. 

Druhý poločas byl ve znamení velkých nepřesností v rozehrávce a v zakládání útočných akcí. Časté zbytečné ztráty míče a nepřesné zakončení, provázelo náš tým téměř po celou jeho délku. Několika pěknými zákroky nás podržel brankář Honza Kouba. Konečné vítězství 4:0 dostalo svou podobu až ke konci druhého poločasu, kdy se v 80. minutě velmi pěkně prosadil Honza Hubáček a v 90. minutě se trefil z penalty po faulu na Kravčenka brankář Jan Kouba.

 

MN