A - Mužstvo

CHE 3:0 FCVB – Chelčice byly opět nad naše síly

Chelčice – Chelčická kletba nadále pokračuje a v neděli si áčko připsalo jednoznačnou porážku 

V Chelčicích se začalo zostra a už po devíti minutách hry se domácí dočkali první branky. Jaroslav Křenek přebral míč v pokutovém území a v souboji jeden proti jednomu překonal brankáře Koubu. Kozlíci se snažili o vyrovnávací branku, jejich šance však končili buď na pevné domácí obraně, nebo vysoko nad brankou, kterou strážil brankář Dušek. Na řadu tak přišli opět domácí a ve 33. minutě upláchl obraně kapitán Chelčic Švec, kterého zastavil až za cenu faulu brankář Kouba. Rozhodčí Tauber neměl na vybranou a poslal našeho brankáře předčasně do sprch a do branky tak musel nastoupit útočník Hubáček. Přesilovku domácí záhy využili ve 41. minutě, kdy se podruhé v utkání prosadil Jaroslav Křenek

Ve druhém dějství domácí zkušeně střežili svůj dvoubrankový náskok, který navíc v 62. minutě opět navýšil Jaroslav Křenek, jenž tak dokonal svůj hattrick. Vlachovo Březí se v závěru dočkalo několika střeleckých pokusů, na branku však mířil pouze jediný. 

Kluci tak nakonec padli v Chelčicích poměrem 0:3 a připsali si tak druhou porážku v řadě na venkovní půdě. 

OHLASY

FCVB (Z domácí kabiny): Dnešní utkání se nám hrubě nepovedlo. Pořádnou šanci jsme si vytvořili jednu a o deseti už se těžko hrálo. Sice jsme drželi míč více na kopačkách, to nám bylo ale k ničemu. 

Chelčice (Jaroslav Křenek – hráč): Myslím si, že šlo o naše zasloužené vítězství. Na hosty se nám daří a dnes se nám povedlo využívat zejména okna v jejich obraně. Utkání hodně ovlivnil faul hostujícího brankáře, který předznamenal naší hodinu přesilovky.