Mládež

MLÁDEŽ – Mistrovský titul dorost a stoprocentní víkend!

Víkendový boj naší mládeže pokračoval, pro většinu týmů, předposledním fotbalovým víkendem. 

DOROST 4:1 Chýnov/Mladá Vožice

Hlavní zpráva dne nemůže být jiná, než ta z kategorie dorostu. Kluci se pod vedením Dušana Kapuscinského mohou dvě kola před koncem radovat z mistrovského titulu! Poslední díl do vítězné skládačky přišel v sobotním utkání proti Chýnovu. Kluci po prvních třinácti minutách vedli 3:0 a svůj náskok již do konce utkání neztratili. Dvakrát se prosadil kapitán Denis Kapuscinský, jednu branku zapsal Václav Novák a Kryštof Ambrož.

 

ST. ŽÁCI 3:0 Blatná

Nedělní duel našich starších žáků přinesl v Blatné přímý souboj o druhé místo. Utkání odstartovali kluci bravurně a již ve 4. minutě po brance Františka Bláhovce vedli 1:0. Ve druhém dějství navýšili kluci svůj náskok po brankách Pavla Svěchoty a Václava Důry. Čisté konto naopak udržel brankář Jan Plachta a po výsledku 3:0 se naši žáci posunuli na druhé místo tabulky.

 

ML. ŽÁCI 6:2 Blatná

Na povedený zápas svých starších spoluhráčů navázali v neděli také mladší žáci, kteří porazili Blatnou rozdílem čtyř branek. Vítězství řídila zejména dvojice Jakub HojdekrDavid Vanýsek, přičemž si oba naši hráči připsali po dvou gólech. Úvodní branku utkání vstřelil Adam Bouda a jednou se prosadil také David Peter Myland. Poslední kolo tak nabídne na dálku souboj o první místo.

 

ML. PŘÍPRAVKA 4:3 Volary

Již v pátek odehráli za deštivé počasí svůj zápas také naši nejmenší fotbalisti, kteří přivítali na domácí půdě Volary. Napínavý souboj nakonec přetavili kluci ve vítězství, když se dvakrát prosadil Tomáš Šílený, kterého skvěle doplnilo duo Jakubů,  Jakub Hojdekr a Jakub Pravda.