Mládež

MLÁDEŽ – Předposlední víkend řečí výsledků

Je to tady! Konec sezony se blíží a zde máme naše obvyklé ohlédnutí za mládežnickým víkendem.

DOROST 3:0 Nové Hodějovice

O osudu utkání rozhodli naši dorostenci již v prvním poločase, ve kterém vstřelili všechny tři góly. Postupně se prosadil Kryštof Ambrož, kapitán Denis Kapuscinský a gólový účet zápasu uzavřel Adam Řezník.

 

ST. ŽÁCI 14:1 Větrovy/Sezimovo Ústí

Posledním utkání sezony si starší žáci užili naplno a Větrovy odjely s těžkou porážkou. Seznam střelců je tak dlouhý, že nás snad odpustíte, že tentokrát bude výjimečně vidět. Za zmínku ovšem stojí to, že se prosadil také náhradní brankář Antonín Větrovec

V konečném pořadí obsadili kluci 2. místo.

 

ML. ŽÁCI 4:2 Větrovy/Sezimovo Ústí

Druhé místo nakonec patří po ukončení soutěže také našim mladším žákům. Nedělní utkání sice dle FAČR systému skončilo 4:2, gólů jsme ovšem dle seznamu vstřelili pět. Hattrick zapsal Adam Joseph Myland, po gólu Matyáš Hojdekr a David Peter Myland.

 

ST. PŘÍPRAVKA 8:8 Zdíkov/Stachy

Dva zápasy o víkendu odehrála naše přihrávka, která v pátek nejprve přivítala společenství Stach se Zdíkovem. Šestnáctigólovou remízu ozdobil pěti góly David Peter Myland. Zbylé tři branky si rozdělilo trio Tomáš ŠílenýMiroslav KoubaAdam Vanýsek.

 

ST. PŘÍPRAVKA 5:5 Netolice/Strunkovice

Druhý, nedělní, zápas, který byl zároveň posledním v sezoně, přinesl též remízový výsledek. Dva góly si opět připsal produktivní David Peter Myland, po gólu naopak Jan Hubáček společně s Matějem Pokorným.

 

ML. PŘÍPRAVKA 9:1 Čkyně

Již tradičně ve středu odehráli své předposlední utkání sezony také naši nejmenší fotbalisti, kteří nadělovali ve Čkyni. Šest branek z devíti zařídil Tomáš Šílený. Tomu sekundoval se dvěma góly Bořek Podlešák a jednu branku zapsal také Jakub Hojdekr.