A - Mužstvo

FCVB – BAV 6:1 – Vicemistři!

Vlachovo Březí – Sobotní odpoledne přineslo na hřišti ve Vlachově Březí souboj toho nejlepšího v soutěži. Do Březí přijel sokolský Bavorov.

Utkání prvního týmu se druhým dlouho fanoušky nenapínalo a první branku si ve 14. minutě připravil domácí Jan Hubáček, který překonal brankáře Ebela. Bavorov se sice ve 27. minutě dočkal vyrovnání, které zařídil Besim Begiri, následně ovšem došlo na zkrat Dominika Folty, který po úmyslném hraní rukou viděl druhou žlutou a následně i svojí čtvrtou červenou kartu v letošním ročníku. Přesilovku v závěru prvního poločasu využil svojí druhou brankou v utkání Jan Hubáček, který tak navrátil Kozlíkům vedení. 

Jednobrankový náskok navíc hned v úvodu druhého poločasu navýšil Jakub Bízek, který se osamocený z hranice pokutového území nemýlil. Tato branka definitivně zlomila odpor hostujících hráčů, kteří nakonec ve zbytku utkání ještě třikrát inkasovali. Nejprve si druhou branku v utkání připsal Jakub Bízek a následně přišly chvíle střídajícího Jana Lukeše, který předvedl své umění zejména při svém gólu po rohovém kopu.

Kluci tak nakonec zvítězili poměrem 6:1 a zakončili tak povedený ročník s konečným dvaapadesáti body a druhým místem v tabulce.

OHLASY

FCVB (Z domácí kabiny): Nemáme co říct, tato pohádka nakonec přinesla ten nejkrásnější konec. Děkujeme všem fanouškům za podporu.

Sokol Bavorov: DOPLNÍME…