Aktuální informace

Los soutěží pro ročník 2024/25

Fotbalové soutěže na jihu Čech již znají svou podobu a přinášíme vám přehled soutěží pro sezonu 24/25. 

Dorost nadále pokračuje po loňském úspěchu v 1.A třídě mladšího dorostu, s většinou soupeřů ovšem čeká kluky premiéra. Známého soupeře v podobě společenství Vodňany/Netolice doplní Dubné, Jankov/Lipí, Planá, Blatná/Bělčice a Včelná. Druhého loňského soupeře z Bernartic doplňuje v nově vytvořeném společenství Bechyně.

I žáci zůstávají nadále ve své soutěži, která zůstává ve skoro nezměněném složení. Naše kluky tak čekají tito soupeři: Bechyně/Stádlec, Volyně, Blatná, Soběslav, Hradiště „B“, Větrovy, Chýnov/Mladá Vožice, Netolice/Strunkovice a jediným novým soupeřem je týnská Olympie.

To B tým čeká velká neznámá. Okresní soutěž a přebor dozná na Prachaticku spojení a nově se tak fanoušci mohou těšit na čtrnáctičlennou skupinu, která přinese kromě našeho B týmu toto složení: Horní Vltavice, Borová Lada, Zbytiny, Svatá Maří, Lažiště, Strunkovice „B“, Dub, Volary, Šumavské Hoštice, Vacov „B“, Vitějovice, Čkyně „B“ a Zdíkov „B“.

Starší přípravka bude na Prachaticku obhajovat třetí místo tentokrát ne spojení s Prachaticemi „C“. Soupeři budou Lhenice, Zdíkov/Stachy, Volary, Čkyně, Vacov, Strunkovice, Netolice, Husinec.

Devítičlenná je také skupina naší mladší přípravky, která bude obhajovat mistrovský titul. Obhajoba bude náročná a na kluky budou čekat tito soupeři: Nebahovy, Husinec, Lhenice, Vacov, Volary, Čkyně, Netolice a Zdíkov/Stachy. 

Kromě obhajoby pozice vicemistra čeká na A tým opět působení v krajském Samson Cupu, který měl na programu svůj los ve čtvrtek, 4. července. Volný los v předkole posunul kluky rovnou do osmifinále, kde narazí na silné Milevsko, které patří ke špičce krajského přeboru.