A - Mužstvo

HLU – FCVB 3:2 – Úvodní kolo s těsnou porážkou

Hluboká nad Vltavou – Po pohárovém utkání došlo na to nejlepší! Kozlíci zamířili k prvnímu utkání 1.B třídy skupiny B, ve kterém svěřenci Františka Fencla změřili síly s nováčkem soutěže z Hluboké.

Start utkání přinesl velmi rychlý spád a už po třech minutách hry viděli přítomní diváci první branku, o kterou se postaral domácí Tomáš Křiváček. Rychlé domácí vedení mohl vzápětí smazat Hojdekr, střela z velkého úhlu však pouze prosvištěla kolem tyče. Na tahu tak byla opět Hluboká a ve 26. minutě, po špatné komunikaci, dopravil podruhé v utkání míč do sítě Tomáš Křiváček. Stav utkání 0:2 ovšem vydržel na světelné tabuli pouhých šest minut, než se přihlásili o slovo Kozlíci! Přímý volný kop posadil Daniel přesně na nohu Adama Novotného, který přiťukl hrací předmět na svého bratra a Michal Novotný rázem vstřelil kontaktní branku. 

Domácí se snažili získat zpět svůj dvoubrankový náskok na začátku druhého poločasu, proti však byla obrana v čele s brankářem Kautmanem. V 64. minutě tak přišla chvíle Kozlíků! Souboj Michala Novotného s brankářem Šmrhou vyústil v pokutový kop, který chladnokrevnou ranou do šibenice proměnil Štěpán Kužvart a bylo srovnáno. Jenže poslední slovo v utkání měli domácí. V 72. minutě přišla ztráta míče, která vyústila v gólové zakončení Petra Koupala. Blízko vyrovnání byl sice v samotném závěru střídající Beránek, jeho střelu však brankář Šmrha dokázal zlikvidovat. 

Kozlíci tak v prvním utkání nového ročníku 1.B třídy padli na Hluboké těsným výsledkem 2:3.

FOTO