A - Mužstvo

FCVB – VOL 1:3 – Po odloženém víkendu domácí porážka

Vlachovo Březí – Po víkendové odmlce přivítali Kozlíci na domácí půdě volyňský Slavoj, který prožívá velmi dobrý vstup do soutěže.

Vstupy do zápasů nejsou silnou stránkou domácích a to se ke smůle Kozlíků opět potvrdilo. Volyně udeřila již ve 4. minutě, kdy si na povedený centr naskočila hostující posila Robert Carda. Vstřelená branka Volyni nakopla a v dalších minutách byl nebezpečnější právě Slavoj. Domácí hrozili pouze sporadicky, a tak brankář Mráz moc práce neměl. Jak se hostům povedl úvod prvního poločasu, tak Volyně udeřila i na jeho konci. Standardní situaci přetavil v gólovou akci Robert Carda, který si připsal druhý gól v utkání. 

Domácí se ovšem nevzdávali a na začátku druhého poločasu se Kozlíci dočkali kontaktní branky, když si ve 49. minutě srazil Denis Pikolon míč do vlastní sítě. Místo potřebného tlaku však přišla další tvrdá rána pro domácí, kdy byl v 52. minutě vyloučen, po dvou žlutých kartách, obránce Kužvart a Březí tak dohrávalo o desíti. I v oslabení ovšem domácí zahrozili a v největší šanci se objevilo duo Michal Novotný – Ladislav Martínek. Prvně jmenovaný sice propálil brankáře Mráze, dorážku do prázdné branky však sebral Martínkovi pohotově jeden z hostujících obránců. 

Čas tak pomalu plynul a otevřené obrany domácí využila Volyně v 90. minutě, kdy korunovaci tříbodové vítězství přinesla branka Pavla Kubačky.

Volyně tak nakonec porazila naše kluky poměrem 3:1 a zaslouženě bere tak tři body. Naopak kluci nadále čekají na první domácí vítězství v sezoně.