Mládež

MLÁDEŽ – Porce zábavy po odloženém víkendu

Po víkendové odmlce se opět rozjela víkendová kola naší mládeže, která svedla mnoho zajímavých zápasů

 

DOROST 1:0 Blatná/Bělčice

Na třetí pokus už se naši dorostenci dočkali tříbodového vítězství. Jedinou branku utkání si vstřelil hosté sami do vlastní sítě.

 

ST. ŽÁCI 3:1 Blatná

Nedělní utkání v Blatné započali kluci výborně a po prvním poločase vedli brankou Pavla Svěchoty. Domácí sice vyrovnali, závěrečná desetiminutovka však patřila Kozlíkům. O dvě branky se postaral Petr Kukla a David Alpak.

 

ML. ŽÁCI 5:0 Blatná

Pátá o víkendu odbila v podání mladších žáků! O dvě branky se postaral kapitán Matyáš Hojdekr. Jednu branku si na své konto připsali Ondřej Veselka, Václav Šteffek a Petr Hůrský

 

ML. ŽÁCI „B“ 7:4 Volary

Druhé kolo odehrál náš žákovský B – tým již ve středu, 11. září. O vítězství nad týmem z Volar se nejvíce zasadili střelec hattricku Oliver Talafous a dvougólový střelec Tomáš Tischler. Jednu branku vstřelil Tomáš Důra a Ondřej Veselka.

 

ML. ŽÁCI „B“ 14:0 Netolice/Strunkovice

Páteční duel tohoto víkendu přinesl demolici soupeře z Netolic. Pět gólů vstřelil Adam Vanýsek, hattrickem se prezentoval Václav Šteffek, dvě branky získali na své konto Oliver Talafous, Matěj Veselý a Tomáš Tischler

 

ST. PŘÍPRAVKA 13:0 Čkyně

Další demolice s čistým kontem! Starší přípravka přetlačila Čkyni jednoznačným rozdílem a nevíce gólu vstřelil Miroslav Kouba, který podobně jako Timofij Platko vstřelil hattrick. Dvě branky vstřelila trojice v podání Jakub PravdaJakub Hojdekr a Tomáš Šílený. O poslední branku se postaral Kamil Půbal.

 

ML. PŘÍPRAVKA 2:4 Nebahovy

Mladší přípravka ve svém druhém kole podlehla Nebahovům. Po brance si připsalo duo Jan KalčíkSebastian Kotrc.

 

ML. PŘÍPRAVKA 14:1 Lhenice

Utkání se Lhenice dopadlo pro naše nejmenší naopak dobře a vítězstvím byl debakl. Vítězství řídil pěti góly Josef Falář, kterého doplnil čtyřmi góly Sebastian Kotrc. Dvě branky vstřelil Jan Kalčík společně s Ondřejem Antolem a jednu brankou měl na starost Šimon Korous.

 

 

Naše přípravka v Tatranu

1. zápas – JFA České Budějovice – 2:6

2. zápas – Slavoj Český Krumlov – 2:4

Komentář trenéra Miroslava Podlešáka„Další ze zápasů s JFA, oproti prvnímu střetnutí zlepšený výkon. Kluci bojovali a co nám chybí ve fotbalovosti jsme dokázali dohánět nasazením a tvrdou prací. Zápas byl dlouho vyrovnaný 2:1, pak 3:2 chtěli jsme vyrovnat bohužel to tam pak soupeři napadalo. Ale s jedním s nejlepších týmů krajského přeboru jsme drželi krok.

Druhý zápas, zápas proti Českému Krumlovu byl klasickým zápasem blbec. Byly jsme lepší, drželi balon ale nepadlo nám rám vůbec nic zato soupeř z 5 útočných akci dal 4 góly. Kluci makali, chtěli, ale nedařilo se. Co mě ovšem zaráží je chování Krumlovských rodičů a trenérů. Od prvního gólu, každý míč který vypadl ze hřiště na děti křičí ať nespechaji, že mají čas. Rodiče drží míč na tribuně než pro něj dítě dojde až k nim, nebo když míč letí ven ze hřiště přímo k trenérovi Krumlova nechá ho projít za sebe. Otáčí nám auty a podobně.

Možná si uvědomovali, že jsme daleko lepší a jejich vedení je dílem náhody.