A - Mužstvo

SED – FCVB 2:2 – V Sedlici se zrodila remíza

Sedlice – V sobotu zamířil náš A – tým na půdu Sedlice, která doposud neztratila ani jeden bod.

Pět zápasu, pět výher! Statistika Sedlice naháněla před zápasem hrůzu a na skvělé výsledky navázali domácí již v 8. minutě, kdy brankáře Kautmana překonal sedlický kapitán David Dumský, který využil pomalého míče a špatného výběhu hostujícího brankáře. Inkasovaná branka však Kozlíky nerozhodila a svěřenci Františka Fencla tak nadále hráli svojí hru, která spočívala v zabezpečené obraně. Defenzivnější taktika přinesla ovoce ve 22. minutě. Špatnou domácí rozehrávku zachytil Plachta, který nadvakrát našel v pokutovém území Adama Novotného. Adamovu ránu sice domácí ještě stihli zablokovat, míč se však přívětivě odrazil k nohám Michala Novotného, který už domácího brankáře Vančáta překonal. Vstřelená branka kluky nakopla a Kozlíci navíc udeřili o šest minut později i podruhé! Povedený přímý kop v podání Kužvarta usměrnil do domácí sítě Adam Novotný, který tak stanovil poločasový výsledek.

Druhý poločas se tak nesl ve snaze Sedlice o vyrovnání. Toho se domácí dočkali v 58. minutě, kdy centrovaný míč usměrnil do branky na zadní tyči osamocený David Janoušek. Po vyrovnání domácí dál tlačili na pilu a šanci na otočení skóre ve prospěch Sedlice měl jak zkušený David Janoušek, tak i ostrostřelec Zdeněk Mikeš. V obou případech však zamířila střela nad branku. Janoušek se navíc mohl dočkat gólu i na konci prvního poločasu, povedený přímý kop však vytáhl brankář Kautman do tyče.

Zápas tak dospěl až do svého konce a kluci si tak v Sedlici připsali velmi cenný bod, který snad povede již k lepším zítřkům.