Mládež

MLÁDEŽ – Tentokrát s menším počtem utkání

Tradiční týdenní souhrn uzavřeme opět naší mládeží, která sehrála tyto zápasy.

 

DOROST 3:1 Planá

Kluci zažili povedený vstup do utkání a již po dvou minutách se ujali brankou Daniela Neužila vedení. Hosté sice dokázali vyrovnat, dvě branky v podání Vojtěcha Jůzka však znamenaly druhé vítězství v sezoně.

 

ST. ŽÁCI 1:3 Hradiště „B“

V neděli zapsali žáci druhou porážku v řadě. O jedinou branku se postaral Pavel Medřický

 

ML. ŽÁCI 2:1 Hradiště „B“

I druhé žákovské utkání se nevyvíjelo podle představ. Druhý poločas ovšem přinesl obrat a dva góly Davida Petera Myland přihrály Kozlíkům tři body. 

 

ML. ŽÁCI „B“ 3:1 Stachy/Zdíkov

Středeční utkání rozhodl Adam Vanýsek, který vstřelil hattrick za necelých třicet minut. 

 

ST. PŘÍPRAVKA 6:10 Vacov

Páteční přestřelku ovládl bohužel domácí Vacov. Čtyři branky vstřelil Tomáš Šílený. Po gólu zapsalo duo Jan HubáčekTimofij Platko

 

 

Naše přípravka v Tatranu

1. zápas – JFA České Budějovice 4:6

2. zápas – Slavoj Český Krumlov 4:6

Komentář trenéra Miroslava Podlešáka: „Po pátečním nepochopitelném výbuchu jsme si chtěli spravit chuť, což se bohužel nepovedlo. Navíc nás začíná trápit zdraví a museli jsme se obejít bez několika hráčů. Přesto jsme proti JFA začali skvěle. Hráli jsme dobrý fotbal a o poločase jsme vedli 3:2. Postupem času nám docházeli síly a soupeř dokázal zápas obrátit na svou stranu. Nicméně za tento zápas kluci dostali pochvalu. Druhý zápas už nebylo co chválit. Pohyb, kombinace, souboje, všechno bylo špatně. Tento víkend se nám hodně nepovedl. Možná únava, možná uspokojení, těžko říct. Nezbývá než odpočinout a navázat znovu tvrdou prací.