A - Mužstvo

FCVB – NEB 2:1 – O třetím vítězství v řadě rozhodl Hubáček

Vlachovo Březí – Po vítězství na půdě Chelčic přivítali Kozlíci na domácí půdě Nebahovy, které doposud získaly pouhopouhé dva body.

Úvodní minuty patřili domácím hráčům, kteří si vytvořili hned dvě pěkné šance. Žádná z nich však v síti neskončila, a tak se skóre utkání měnilo poprvé až po čtvrt hodině hry, kdy po faulu na Hojdekra nařídil sudí Jelínek pokutový kop, který s přehledem proměnil nikdo jiný, než Štěpán Kužvart. Hosté z Nebahov ovšem přispěchali s odpovědí ve 26. minutě, kdy navrátilce Koubu překonal Marek Rosa, který otřel svou ránu nechytatelně o levou tyč domácí branky. Gólový poločas uzavřeli o dvě minuty později Kozlíci. Rána Michala Novotného sice skončila na tyči, z dorážky však míč dopravil do sítě Jan Hubáček

Ve druhém dějství se hosté snažili svou aktivitou podruhé v utkání vyrovnat. Blízko k tomu bylo po povedeném přímém kopu, který k domácímu štěstí skončil na tyči a následně míč z brankové čáry odpravil jeden z hráčů v modrém. Čas tak pomalu plynul a hosté museli čím dál více otevírat hru. Otevřená zadní vrátka mohlo využít hned několik hráčů Vlachova Březí, ani ti však už další branku v utkání nepřidali.

Kluci tak nakonec porazili po bojovném výkonu Nebahovy poměrem 2:1 a svěřenci Františka Fencla tak slaví třetí vítězství v řadě. 

FOTO

Tereza Běhounková