B - Mužstvo

„B“ – Z Volar se béčko vrací bez bodu

Jako na houpačce! Takto by se daly shrnout výsledky našeho béčka, které tentokrát zamířilo do Volar.

Zápas ve Volarech začal pietou za bývalého spoluhráče Tatranu Volary Jiřího Jarouška, který tragicky zemřel v týdnu při tragické nehodě.

  Společně s protihráči z Vlachova Březí a diváky před výkopem utkání uctili Jirku Jarouška minutou ticha.

Samotný zápas přinesl vyrovnaný průběh, kdy domácí po sérii proher chtěli zvítězit. Rychle získali převahu, kterou vyjádřili i góly a během 6.  a 7. minuty šli do dvoubrankového vedení. Parádní začátek, ale dalšímu průběhu zápasu uškodil a domácí se víc stáhli do obrany a poněvadž ani hosté toho moc nepředvedli, šel fotbal stranou. Hrálo se hodně uprostřed hřiště a střel i brejků málo. První dějství tak skončil zaslouženým vedením domácích.

Druhý poločas začal náporem hostí, kteří po třech minutách snižují Předotou a zápas má zápletku. Volarští zapnuli na vyšší obrátky. Byli víc na míči a v 60. minutě zvyšují opět na dvou brankový rozdíl. V 66. minutě přiblížil k dosahu hosty Plachta a domácí opět musí zabrat. Hraje se vyrovnaný zápas se snahou domácích o bodový zisk. Vše se vyřeší v závěrečných dvaceti minutách. Volarští vsítí důležité dva góly a berou po dlouhé době tři body.

 

AUTOR: Ladislav Beran